Terminal nou Gebrüder Weiss Romania

Terminal nou Gebrüder Weiss Romania

Un terminal nou dedicat serviciului de livrare la domiciliu pentru bunuri de tip cargo a fost deschis de Home delive  Gebrüder Weiss Romania

Gebrüder Weiss Romania a lansat serviciul de livrari la domiciliu pentru bunuri de tip cargo – Home Delivery – la finalul anului 2018, iar in 2019 a efectuat 50.000 de transporturi.

Cererea in crestere pentru acest serviciu si nevoia de a separa fluxurile transportului rutier clasic de cele ale transportului in regim Home Delivery (ce necesita abordari diferite) sunt argumentele ce au stat la baza deciziei echipei de management de a investi in deschiderea unui nou terminal cross-docking.

Noua locatie se afla in Bolintin Deal, la 3 km de sediul central si dispune de 3.000 mp spatiu dedicat operatiunilor de cross-docking.

Activitatea aici este coordonata de o echipa formata din 20 de angajati, iar hub-ul logistic deserveste intreaga tara.

“Desi traversam o perioada dificila, ne concentram pe dezvoltarea continua a companiei. Este important sa fim deschisi si sa identificam noi oportunitati prin care sa acoperim nevoi, sa ne diversificam portofoliul de servicii si sa devenim mai buni in industria in care activam”, a declarat Viorel Leca, director general Gebrüder Weiss Romania.

Terminal nou Gebruder Weiss
Terminal nou Gebrüder Weiss Romania

Adaugati comentariu