SITL 2021: 18 – 20 mai, Paris, Porte de Versailles, Pavilion 1

SITL Paris

SITL 2021: 18 – 20 mai, Paris, Porte de Versailles, Pavilion 1

Confruntată cu actuala criză de sănătate legată de epidemia COVID 19, Reed Expositions France a decis ca măsură de precauție, prin anticipare, să amâne datele SITL 2021, care va avea loc inițial în perioada 13-15 aprilie.

Prin urmare, vom avea plăcerea să ne întâlnim cu clienții, partenerii și vizitatorii noștri, în perioada 18-20 mai 2021, la Paris Porte de Versailles, Pavilionul 1 pentru cea de-a 38-a ediție a Săptămânii inovării în domeniul transportului și logisticii.

„Am vrut să ne distanțăm de perioada de urgență medicală pentru a ne liniști întreaga comunitate. Transferul SITL 2021 spre mai ni s-a părut esențial pentru a oferi cea mai bună vitrină posibilă pentru piața de transport, logistică și lanțul de aprovizionare.» explică Alain Bagnaud, director general al Departamentului Sport, Turism, Transport și Logistică.

«Poziționarea SITL 2021 în luna mai este o decizie bună luată de piața noastră. În plus, menținerea SITL în Pavilionul 1 va permite expozanților să-și amâne participarea fără niciun impact cu câteva săptămâni suplimentare pentru a fi cel mai bine pregătiți pentru această întâlnire mult așteptată de către toți profesioniștii.» spune Thomas Desplanques, Director al Diviziei Sport, Transport și Logistică.

Comunicat REED EXPOSITIONS

Adaugati comentariu