Salonul Auto de la Geneva amanat pana in…2022!

Salonul Auto de la Geneva amânat pana in…2022!

Salonul International Auto Geneva au declarat luni – 29.06.2020 – nu se va organiza in 2021, anunta organizatorii evenimentului citati de Reuters.
Organizatorii au precizat ca majoritatea expozantilor a raspuns ca cel mai probabil nu vor participa la editia organizata in 2021 si ca ar prefera editia din 2022.

Citeste si

Volkswagen își expune modelele noi în cadrul unui stand virtual inspirat de saloanele auto

“ Sectorul automotive trece in prezent printr-o perioada dificila. Expozantii au nevoie de timp pentru a acoperi efectele pandemiei.” spune comitetul si bordul Fundatiei Salonului International Auto Geneva.

Fundatia  a decis să refuze împrumutul cerut Cantonului Geneva pentru a atenua efectele anulării ediției din 2020. Efectul anulării a dus la pierderi de 11 milioane franci elvețieni, iar împrumutul aprobat se ridică la suma de 16.8 milioane franci elvețieni. Însă, condițiile împrumutului specifică ca 1 milion de franci elvețieni să fie returnat până în iunie 2021. In aceste conditii fundația a decis să nu accepte împrumutul.

Mai mult, evenimentul este de vânzare, fundația preferând să ajungă la un acord cu Palexpo SA, gazda Salonului Auto de la Geneva. Rămâne de văzut dacă acest acord va fi semnat.

În aceste condiții, Salonul Auto de la Geneva pare ieșit din scena evenimentelor auto, cel puțin în forma cunoscută până acum.

 

Adaugati comentariu