Renault ZOE Van, cu volum de marfă 1 mc

Renault ZOE Van

Renault ZOE Van, cu volum de marfă 1 mc

În Marea Britanie a început comercializarea modelului Renault ZOE Van, în fapt versiunea de marfă a electricei franceze. Prețul de pornire fără subvenții: 30.600 lire sterline (33.600 euro).

De fapt, modificările aduse de francezi modelului de persoane sunt mici: bancheta spate a fost înlocuită de o podea extinsă de la portbagaj până la scaune, în fața căreia a fost montată o plasă de sârmă pentru separarea spațiului cargo de cabină. Totodată, geamurile laterale spate au fost înlocuite cu plexiglass opac.

Te întrebi cât poate să care utilitara? Păi vehiculul comercial Renault ZOE Van are două locuri și un spațiu de marfă de 1 mc în spatele acestora, din care 0,51 mc se află sub suprafața vitrată.

Sarcina utilă este de 387 kg, iar dimensiunile zonei cargo sunt 1.205 / 1.100 mm, cu o înălțime de 410 mm până la geamuri.

Sistemul de propulsie a rămas neschimbat: aceeași baterie de 52 kWh net (55 kW brut) asigură o autonomie WLTP de 394 km.

Totuși, doar motorul R110 (109 CP) este disponibil pentru versiunea de marfă, în timp ce R135 (136 CP) rămâne destinat exclusiv versiunii de persoane.

Sursa: Flote Auto

Adaugati comentariu