Probleme cu proiectul pentru noul inel de centură al Capitalei

Probleme la Autostrada A0

Probleme cu proiectul pentru noul inel de centură al Capitalei

Proiectul pentru noul inel de centură al Capitalei întâmpină mai multe probleme, arată un material realizat de HotNews. Odată cu începerea etapei de execuție constructorii au descoperit mai multe neconcordanțe între realitatea din teren și cea de pe hârtie, din faza de proiectare:

Intersecția dintre Autostrăzile A0 și A2 va fi reproiectată

Antreprenorul Alsim Alarko analizează mai multe soluții de dimensionare a nodului astfel încât să asigure nivelul de trafic înProbleme la proiect A0 conformitate cu studiile de trafic puse la dispoziție

Citeste si:

Vama de la Nădlac II – Autostradă, redeschisă pentru traficul de autoturisme

Podul A0 peste Dâmbovița trebuie proiectat cu alt gabarit, să permită navigabilitatea pe râu

În procedura de avizare a proiectului tehnic a intervenit o solicitare a CNACN conformă cu strategia în domeniul navigației, care impune o modificare de soluție a podului, respectiv o înălțare a gabaritului la 11m.

Evident, noua soluție impune costuri suplimentare care trebuie să se încadreze în valoarea de contract acceptată, a declarat reprezentatul CNAIR

Traseele loturilor 2 și 3 nu s-au „întâlnit” în teren precum era pe hârtie

„Au fost identificate unele discrepanțe la nivelul aliniamentului, în zona joncțiunii lotului 2 cu lotul 3 (Zona sonde OMV). Aceste aspecte au fost deja clarificate în cadrul întâlnirilor avute în cursul săptămânii 08-12.06.2020 si urmează să fie implementate de către ambii antreprenori”, a explicat CNAIR.

 

Adaugati comentariu