PARCUL INDUSTRIAL BRAILA – Contract de Concesiune semnat cu  Eli Industrial Park

Parc Industrial Braila
PARCUL INDUSTRIAL BRAILA – Contract de Concesiune semnat cu  Eli Industrial Park pentru 11 hectare in Perimetrul 2 al Zonei Libere intre Yazaki si DN Braila – Slobozia
A fost semnat contractul celei mai mari investitii in domeniul economic de la Braila – Parcul Industrial din Perimetrul 2 al Zonei Libere Braila pe o suprafata de 11 hectare.
Castigatorul licitatiei este Eli Industrial Park este unul din primii 5 dezvoltatori de parcuri logistice care detine si alte 7 parcuri industriale in Romania: unul in Bucuresti
Te poate interesa si:

INFORMATII GENERALE PARCUL INDUSTRIAL BRAILA

Regia Autonomă “Administrația Zonei Libere Brăila” are în administrare 4 perimetre cu o suprafață totală de 111,88 ha, pe care funcționează un număr de 36 societăți comerciale ce au în total peste 4.025 de angajați.
Punctual vorbind, avem:
Perimetru 4 situat in zona Trecere bac catre Tulcea, are o suprafata de 4 hectare si este concesionat in totalitate catre Petrom
Perimetrul 3 care este situat în zona Portului Brăila, are o suprafață de 7,33 ha si este concesionat  2.772 m.p. catre 4 societati comerciale.
Perimetrul 1 este situat in zona Trecere bac catre Tulcea si are o suprafață de 67,5 ha.
In anul 2020 au mai fost concesionati:
– 15.911 m.p. catre Balkan Geda Cement in vederea realizarii cheului la Dunare pentru nave maritime, cale ferata si dezvoltarea propriei afaceri.
– 47.306 m.p. catre catre 5 societati: VP Cereale BZ , Ezean Grain, Interagro  Cereale Agricultura, Ilas Mihai Marius
Perimetrul 2 este situat la intrarea in Braila dinspre Slobozia și are o suprafață de 33 ha. Cele mai mari societati din acest perimetru sunt Yazaki, producator de cablaje BMW cu peste 3.500 de angajati si Mistral Confezioni.
In anul 2020 s-au concesionat:
– 8.000 m.p. catre Prepdro Farm, Arsk Nets si Cheles Georgian
– 115 .300 m.p. catre Eli 7 Industrial Park

Adaugati comentariu