Mall-urile din provincie merg mai bine decât cele din București

Mall-urile din provincie

Mall-urile din provincie merg mai bine decât cele din București

Mall-urile redeschise au readus la lucru majoritatea celor 1,2 milioane de angajaţi care îşi desfăşoară activitatea în retail. Primele date la o săptămână de la redeschidere, arată o performanţă relativ mai ridicată a traficului pentru mall-urile regionale comparativ cu cele din Bucureşti, potrivit unei analize CBRE.

„Am remarcat un comportament diferit de consum, atât ca vizită în mall-uri, cât şi la nivel de achiziţie, oraşele regionale mari fiind peste media din Bucureşti, cu mai mult de 80% din trafic recâştigat (…)

O veste bună la nivelul întregii ţări este că acei consumatori care s-au întors la mall sunt cumpărători şi traficul se traduce în vânzări”, a declarat Luiza Moraru, Head of Property Management CEE, CBRE.

Ai putea citi si

Centrele comerciale speră in revenirea la normal catre finalul anului

Conform analizei, această situaţie a fost favorizată de faptul că logistica afiliată unei cumpărături online este mai puţin dezvoltată în afara Bucureştiului şi a impulsionat vânzările offline din oraşele secundare, de distanţele relativ mici din oraşele de provincie şi de intensificarea acţiunilor de marketing şi comunicare online.

Mall-urile cu suprafeţe de peste 15.000 de metri pătraţi, care totalizează aproximativ 3,7 milioane de metri pătraţi de spaţiu construit la nivelul României, au fost redeschise pe 15 iunie aproape complet, cu excepţia cinematografelor şi zonelor de tip food cort.

Te-ar putea interesa si

De ce spectacolele în aer liber de tip Drive-In shows pot fi soluția ideală pentru distracție în această vară?

 

Adaugati comentariu