Lucian Bode viziteaza Autostrada Comarnic – Brașov

Lucian Bode

Lucian Bode viziteaza Autostrada Comarnic – Brașov

Conform estimării realizate de către constructor, lucrarile la sectorul Cristian Predeal de pe autostrada Comarnic Brasov au  atins un nivel de peste 50%. La acest progres al lucrărilor s-a ajuns printr-o mobilizare corespunzătoare a constructorului, în ultima săptămână fiind prezente pe șantier foarte multe utilaje și peste 200 de persoane.

Lucian Bode: „Astăzi am primit cea mai bună veste”

”Dincolo de faptul că aceastăAutostrada Bucuresti - Brasov investiţie merge înainte şi merge foarte bine, vreau să constat că după vizita din aprilie, progresul fizic este de peste 50%.

Astăzi am primit cea mai bună veste pe care puteam să o primim, de la un anteprenor român serios, care execută pentru prima dată un tronson de autostradă şi anume că tronsonul va fi dat în trafic.

Lucrările vor finalizate  în luna noiembrie a acestui an, mai devreme faţă de graficul asumat prin contract, vorbesc de luna august 2021. Cu 10 luni mai devreme ceea ce este foarte bine.

Citeste si

Drumul dintre Predeal şi Râşnov se închide joi, pentru 8 ore

În acest moment în zona Braşovului sunt multe investiţii şi pe feroviar. Tot ce înseamnă coridorul Braşov-Simeria, pe cele 2 secţiuni importante, Braşov Apaţa şi Apaţa-Sighişoara vorbim de investiţii de peste 1,2 mld de euro bani europeni”, a precizat ministrul Lucian Bode.

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor

Adaugati comentariu