IRUM Reghin lansează trei noi modele de tractoare

IRUM

IRUM Reghin lansează trei noi modele de tractoare

În ciuda restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, producătorul român a anunțat recent lansarea a trei noi modele de tractoare destinate fermelor de familie.

”IRUM continuă procesul de dezvoltare a produselor româneşti și îşi extinde gama de tractoare agricole. După lansarea în 2018 a tractorului agricol TAGRO, în vara acestui an pe porţile fabricii din Reghin vor mai ieşi încă trei modele, cu prețuri cuprinse între 10.000 şi 20.000 de euro.

Noile tractoare sunt echipate cu motoare stadiul V de poluare şi vor avea opţional cutie de viteze automatizată, fiind mult mai uşor de manevrat.

Tractoarele vor fi destinate fermelor de familie şi pot fi echipate cu o gamă largă de accesorii”, a declarat Mircea Oltean, directorul general al IRUM Reghin

Noile modele au fost lansate sub indicativele: IRUM TAG 3100 (un tractor cu motor de 30 CP), IRUM TAG 5025 C – 5025 CH (47 CP) și IRUM TAG 6225 C – 6225 CH (60 CP).

Cele trei noi modele de tractoare produse de IRUM Reghin pot fi folosite în solarii, pomicultură, viticultură, dar şi în câmp, la cosit, greblat şi nu numai.

IRUM Reghin a reluat in 2019, după o întrerupere de 15 ani, producția de tractoare agricole în România, cu modelul TAGRO, conceput şi construit de inginerii societăţii.

Citeste si TAGRO, tractorul agricol românesc, prezent în fermele din toate zonele țării.

Fondată în 1953 IRUM Reghin a devenit o societate cu capital complet privat în anul 1999, când societatea Maviprod a preluat-o şi a menţinut obiectul principal de activitate.

Adaugati comentariu