Invitație vizitator specialist

Bine ai venit pe pagina de inregistrari – TransLogistica EXPO - cea mai importanta expozitie de logistica si transport din Romania si din Europa de est si sud est.

Pentru obtinerea TICKETULUI de SPECIALIST este necesar sa completati formularul de mai jos.
Echipa noastra de vanzari va emite in cel mai scurt timp TICKETUL solicitat

*TICKETUL de vizitator SPECIALIST este valabil pentru intrarea la unul din la evenimentele conexe: TransLogistica CONNECT, GREEN LOGISTICA EXPO, TARGUL DE JOBURI SI CARIERE si BEST FORKLIFT DRIVER.

**TICKETUL de vizitator SPECIALIST obtinut va permite automat vizitarea expozitiei TransLogistica EXPO.

*** Pentru GALA TRANSLOGISTICA si Conferinta Internationala ROMANIA HUB LOGISTIC este necesara INVITATIA VIP, pe care o puteti solicita la office@translogistica.ro sau +40 740 227 436

Ultimele noutati in transporturi rutiere, feroviare, maritime, in logistica si intralogistica, expeditii, depozitare, precum si cele mai eficiente softuri in monitorizare traffic, management stocuri, warehousing si flote le veti putea descoperi in Pavilionul C5 din Romexpo Bucuresti, in perioada 12 - 14 octombrie 2017, la TransLogistica EXPO.

TransLogisticaEXPO inseamna 5000 mp expozitionali, aproape 100 de participanti atat cu stand in cadrul expozitiei propriu-zise cat si in evenimentele conexe, 45 de speakeri in conferinte si seminarii, 6000-7000 vizitatori specialisti pe durata celor 3 zile expozitionale.

Internet Power Web Design Alexandria