DESPRE NOI

TransLogistica este cea mai importanta expozitie de logistica, transport, IT si Supply Chain din Romania si din Europa de sud est.

Acoperind cea mai larga gama de solutii inovative din transporturi comerciale, expedieri de marfuri si canale logistice, TransLogistica se desfasoara in spatiile centrului expozitional Romexpo Bucuresti, in perioada 26 - 28 septembrie 2018.

TransLogistica include atat  expozitia organizata pe 6500 mp pentru 100+ expozanti si 8500 de vizitatori, cat si 6 evenimente conexe in cadrul carora peste 45 de speakeri vor impartasi cu aproape 1200 de specialisti ultimele noutati din industrie, largindu-si reteaua profesionala si descoperind noii solutii.

 

ORGANIZATOR

DISTINCT IMAGE | www.distinctimage.ro

Cu o bogata experienta in organizarea de evenimente expozitionale si cu precadere in cele dedicate sectorului transporturi, specialistii DISTINCT IMAGE au experienta unor expozitii de nivel international precum Salonul International Auto Bucuresti (SIAB), Sport and Adventure Motor Show (SAMS), Nutraceutica  EXPO, a unor conferinte transfrontaliere (Danube Invest EU, EurAsia -Traceca) sau a unor festivaluri dedicate unor ramuri profesionale (Bucharest School Fest, Danube Eco Summer Fest).

ROMEXPO | www.romexpo.ro

Cu o experienta de peste 50 de ani, Romexpo este cel mai important centru expozitional din Romania, iar calitatea de membru  al Asociatiei Mondiale a Industriei de Expozitii – UFI garanteaza standarde internationale in organizarea evenimentelor.

Suprafata expozitionala de aproape 65000 mp interior si peste 100 000 mp la exterior dispune de intreaga expertiza si toate facilitatile necesare ale unui eveniment de  talie internationala. Centrul expozitional dispune de asemene de 3 parcari situate la intrarile principale cu o capacitate de peste 6000 de locuri.

Internet Power Web Design Alexandria