Amazon – noi lansari pe piata produselor de securitate

Amazon

Amazon – noi lansari pe piata produselor de securitate

Reuters – Amazon a prezentat joi, la evenimentul său de toamnă, organizat pentru prima oară online, o dronă de securitate pentru interior, alarme auto şi două noi dispozitive Fire TV, pe lîngă alte produse

Produsele reflectă implicarea Amazon în afacerile cu produsele pentru securitate, de când a cumpărat compania Ring, producătoare de sonerii smart şi camere video, în 2018.

Drona pentru interior are rolul să înregistreze video pentru securitatea locuinţelor, iar produsele auto sunt destinate alertării proprietarilor de vehicule în cazul tentativelor de spargere a maşinilor.

Dispozitivele Fire TV concurează în mod direct cu Roku şi Apple TV, oferind utilizatorilor acces la aplicaţii populare cum ar fi Disney+, Netflix, Hulu şi altele.

Drona de interior a Amazon, Ring Always Home Cam disponibilă anul viitor, își propune să capteze videoclipuri în cazul cărora clienții nu au camere statice.  Poate arăta utilizatorilor unde s-a declanșat alarma, a declarat vicepreședintele Amazon, Daniel Rausch.

„Este foarte liniștitor să poți avea o vedere în interiorul casei tale”, a spus el într-un interviu. Dispozitivul înregistrează numai în timpul zborului, a spus Ring.

De asemenea, Amazon extinde asistentul vocal Alexa la Fire TV. Gupta a declarat pentru CNBC că sunt miliarde de solicitări pentru Alexa şi că a avut loc o creştere de 80% a cererii pentru Fire TV în ultimul an.

Te poate interesa si

Amazon semnează un acord cloud computing cu Toyota

Adaugati comentariu